Arama
Arama Sonuçları
AK Parti'den Baltacı'ya sert tepki!..
AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, TÜGVA ve Ülkü Ocakları'na tahsis edilen bina ve mekanların Kastamonu Belediyesi tarafından tahsislerinin kaldırılması sonrası Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya tepki göstererek; "Birlikte DEM’lendiklerine de aynı uygulama yapılıyor mu?" diye sordu
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Baltacı, Ülkü Ocakları’ndan elektrik parasını istiyor
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı: “Ülkü Ocakları’nın kullandığı Çadır Kafe’ye elektrik çekilerek elektrik faturası da belediyemiz tarafından ödenmiş. Kendilerine de ileteceğim. Oranın elektrik faturasının da Kastamonu Belediyesi’ne ödenmesini sağlayacağız.”
Kastamonu sahilinde ‘Üç Hilal’ dönemi...
31 Mart yerel seçimlerinde CHP yönetimindeki Cide ve AK Parti yönetimindeki İnebolu Belediyelerinde MHP dönemi başladı.
Tosya yeniden MHP'nin
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yüzde 43,55 oy oranıyla yeniden Belediye Başkanı seçildi.
Yıllık istişare için toplandılar
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Kastamonu Şubesi yıllık istişare toplantısını gerçekleştirdi
Yüksel Aydın’ın; 37 yıllık siyasi geçmişi
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Yüksel Aydın, siyasi çalışmalarına başlarken; Aydın’ın siyasi özgeçmişinde ise dikkat çeken detaylar var. 19 yaşında siyasete atılan ve 37 yıldır aktif siyasetin içerisinde yer alan Aydın; hem Kastamonu’da hem de İstanbul’da önemli görevlerde bulundu.
Kastamonu Asena Biriminden manevi ziyaret!
Kastamonu Ülkü Ocakları Asena Birimi tarafından Kastamonu'da manevi yerler ziyaret edildi. Ziyaretlerde Pençe Kilit Harekatı'nda şehit düşen 9 askerimize dua edilerek ruhlarına Kuran-ı Kerim okundu.
Ocak Başkanı'ndan Kastamonu gençlerine çağrı!
Kastamonu Ülkü Ocakları'nın spor salonu faaliyete geçirildi.
Tosya MHP ve Ülkü Ocakları'ndan Kaymakam'a ziyaret
MHP Tosya İlçe Başkanlığı ve Tosya Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı Tosya Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Uğur Ünsal'ı makamında ziyaret etti.
Ekşioğlu'ndan görevinin ilk gününde anlamlı ziyaret
Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yiğit'ten görevi devralan Yusuf Ekşioğlu, görevinin ilk gününde Hz. Pir Şeyh Şaban-i Veli Camisinde kıldığı sabah namazının ardından ülkücü şehit Bekir Yücel, Mehmet Feyzi Efendi ve Musa Özdağ'ı kabri başında ziyaret etti.
Birlik ve beraberliğin altı çizildi
Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı tüm İlçe Ocak Başkanları, Asenalar, Ortaöğretim ve Üniversite Birim Başkanlarıyla birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Vidinlioğlu: "Biz hikâyemizi karanlık tabutluklarda yazdık"
12 Eylül 1980 askerî darbesinin 43. yıl dönümünde Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Nasrullah Camii'nde Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti programı düzenlendi.
"Unutmak, tükenmektir! Unutmayacağız!"
12 Eylül Şehitleri için Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Nasrullah Kadı Camii'nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Düzenlenen programa Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yiğit ve davetliler katılım sağaldı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yiğit açıklamasında; "Neferi olmaktan gurur duyduğumuz Ülkü Ocakları'nın başı dik Anadolu çocukları olarak unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız"!" dedi.
Asenalardan şefkat eli
Cide Ülkü Ocakları Asena Birimi tarafından, sokak hayvanlarına yönelik mama dağıtımı gerçekleştirildi.
Yüksel Aydın: ‘Senin feriştahının çapı yetmez’ [VİDEO HABER]
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.
İlçe Başkanı Yaşar Yılmaz oldu
MHP Ağlı İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi gerçekleşti. Yapılan seçimde Yaşar Yılmaz İlçe Başkanı olarak seçildi.
Mesut Pınar güven tazeledi
MHP İlçe Kongreleri hızla devam ediyor. Pınarbaşı İlçe Başkanlığı seçimlerinde Mesut Pınar yeniden İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi.
MHP İlçe Kongrelerinde! Bir başkan daha değişti
MHP İlçe Kongrelerine hızla devam ediyor. Bugün Şenpazar İlçe Başkanlığı seçimlerinde İlçe Başkanı Umut Eser görevi Mustafa Arslan'a devretti.
MHP Tosya İlçe Başkanlığı Bazlamaçcı'yla 'devam' dedi
MHP İlçe Kongrelerine devam ediyor. MHP Tosya İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Suat Bazlamaçcı güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yaptığı paylaşımda, yeniden başkan seçilen Suat Bazlamaçcı ve yönetimine başarı diledi.
MHP Merkez İlçe, 'Kapulu ile yola devam' dedi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Kongresi'ni Grand Moni Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. Kongrede Merkez İlçe Başkanlığı'na mevcut başkan Hüseyin Kapulu seçildi. MHP Kastamonul Başkanı Emre Şahin; "Kongremizde tekrar ilçe Başkanlığı gorevine devem eden Hüseyin Kapulu ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz" dedi.
Muzaffer Kartal, Ağlı’da toprağa verildi
Kastamonu’da ülkücü camianın önde gelen isimlerinden, eski Ülkü Ocakları Başkanı emekli eğitimci Muzaffer Kartal'ın cenazesi, memleketi Ağlı'da toprağa verildi.